Gummistövlar ett måste som husägare?

Man vet man är husägar eänr man köper gummistövlar, Pier One UNISEX - Gummistövlar från zalando

Senaste tidens regnande har fått både mig & maken att inse att det är nog på tiden att vi införskaffar gummistövlar. Vår gräsmatta har senaste månaderna förvandlats till snudd på sankmark, smärre överdrift men det har regnat så mycket sista månaderna och varken mina sneakers eller crocs fungerar bra att gå ut i trädgården med. Det blir helt enkelt väldigt blött om tossingarna och halt att gå runt i trädgården.

Minns när jag sist hade regn stövlar, inget jag känt behov av ofta när vi bodde i lägenhet. Så nu är två par Pier One gummistövlar beställde, ett par till mig och ett par till maken så nu måste vi väl ändå räknas som riktiga husägare? Redo att ta itu med blöta trädgårds fixar dagar snart, tror de kommer i slutet av nästa vecka.

Beställt sköna inneskor åt maken från Skechers, varma och gosiga med memoryfoam sula

Sen av bara farten så kikade jag på inneskor, vet om att mannen inte har några de åkte i källsorteringen när vi flyttade (de hade levt sina bästa dagar för år sedan). Vi är ju nyfrälsta Skechers älskare så när jag såg ett par fodrade inneskor med rejäl memory foam sula på rea så fick det helt enkelt bli en beställning. Modellen på bilden heter Melson och färgen heter tan, den finns även i svart (åtminstone hos Zalando där jag beställde). 

Köpt inneskor åt mig själv i svart från märket BOBS from Skechers™ Keepsakes - Ice Angel

Sen råkade det visst bli ett par köpt åt mig med, svarta med en flätad yta och grått fluffigt foder från märket BOBS from Skechers™ (modellen heter Keepsakes – Ice Angel). Kommer bli så skönt med riktigt sulor som stöd för hålfoten och skydd mot golvkylan (som jag antar kommer bli i vårt hus utan källare?). Den här modellen finns i flera färger, bland annat en rosa – lila färg, som jag faktiskt lyckades motstå. 

Inköpslista
Skechers Melson herr innesko (länk
Skechers Keepsake dam innesko (länk
Pier One unisex gummistövlar (länk)

About

No Comments

Leave a Comment