Lär dig de godaste recepten på pannkakor och våfflor här

Pannkakor och våfflor

Finns det något som är så mycket barndoms comfort food (komfort mat, enkel mat som ger tröst och fyller magen på ett behagligt sätt) som mammas pannkakor och plättar? Eller något som är så lyxigt och gott som nygräddade våfflor med lite sylt och vispad grädde till? 

Jag tycker inte det, jag älskar pannkakor och våfflor och tar det gladeligen vilken dag i vilken som helst över en stor cupcake eller tårtbit. Pannkakor är dessutom kanon bra att fylla med rester och sedan värma i airfryer eller på stekpannan. 

Mina favoriter

Utan att tveka är mammas klassiska pannkakor mina favoriter och när jag är lite mer redo för ett större projekt så är Paul Hollywoods crumpet recept helt magiskt gott. Har du aldrig besökt England så är crumpets ett mellanting på pannkaka och scones, nystekta så försvinner de väldigt lätt ner i magen med en klick smör på. 

%d bloggare gillar detta: