Dag 15 – flyttkaos i hela huset

Dag 15 i 80talshuset och min lamporder från lamp24.se kom med spotlights till köket Lindby Lowani takspotlight, 2 lampor
Dag 15 i 80talshuset och min lamporder från lamp24.se kom med spotlights till köket Lindby Lowani takspotlight, 2 lampor
Dag 15 i 80talshuset och min lamporder från lamp24.se kom med min efterlängtade solcells ljusslinga för uterummet.t

Mitt i allt flyttkaos så kom leveransen med våra kökslampor och ljusslingan till uterummet jag råkade impuls köpa samtidigt som de andra två lamporna. Exalterad och nyfiken som jag är så slet jag upp paketen för att se hur lamporna såg ut på riktigt, köpte de online och bild mot verklighet stämmer inte alltid överens så lite nervös var jag. 

Men taklamporna till köket var så fina, de har en jättefin finish i matt svart och jag kunde inte ha varit lyckligare och nöjdare. De är precis den kontrasten jag ville ha till all den vitmålade panelen i köket, lite industriell känsla mot det klassiska och traditionella. Totalt blir det fyra spotlights som sitter i taket över själva matlagningsdelen av köket, så man kan enkelt rikta de mot där ljuset behövs mest.

Märket heter Lindby och modellen heter Lowani, modellen finns i flera olika storlekar allt från en till fyra spotlights per enhet (så jag kunde haft 8 spotlights i köket men det lät lite mycket). Min uterumsbelysning är från samma märke Lindby och modellen heter Lampini LED-solcellsljusslinga, den ser lite skör ut så kommer inte ha den utomhus men lysa upp vårt uterum får den gärna göra så mycket den orkar. 

Vill du så kan du läsa mer om själva flytten på bloggen här (den stora flyttdagen).

Dag 15 i 80talshuset - den stora flyttdagen och vår nya fina IKEA dubbelsäng är på plats i sovrummet.
Dag 15 i 80talshuset - den stora flyttdagen och favorit taklampan kom upp i sovrummet, den har hängt med ett decennium nu.

Skönt att slippa alla hårda lyft och bärande med möbler den här flytten, här har våra sängar delvis kommit på plats i sovrummet. Kom på att jag skulle ta en bild så stannade upp mitt i allt för att ta bild, nytvättade sänglinnen hade vi tänkt på att ordna med också så vi skulle sova gott första natten i huset. Behövdes i kaoset

Vår gamla sovrumslampa fick följa med och hängas upp i taket, fick min lilla garnbolls lampa för säkert tio år sedan i ett samarbete med trademax(?).  Älskar den och mönstret i taket som bildas när lampan är tänd, hela taket förvandlas och tyvärr syns det inte på den här bilden men ni får tro på mig när jag säger den gör sovrummet extra mysigt. 

Dag 15 i 80talshuset - den stora flyttdagen och vår pax & bestå garderobsvägg är på plats i lilla rummet.

I det minsta lilla sovrummet så placerades våra fyra pax garderober och beståskåp på rad, tillsvidare är det vår klädförvaringsvrå och den riktiga klädkammaren är vår skrubb för allt. Skönt att vi hann få väggfärgen på plats, inte så kul flytta runt de stora skåpen sen. 

Dag 15 i 80talshuset matsalsdelen i vardagsrummet fyllt med flyttlådor och möbler från flytten.

Vi fyllde matsalsdelen i vardagsrummet med flyttlådor och möbler från flytten, så himla mycket saker man samlat på sig över åren. Tv och bestå bänken hamnade på plats i vardagsrummet, självklart inkopplad direkt av maken så vi skulle ha något att titta på när vi inte orkade fixa med mer huset. 

Dag 15 i 80talshuset, fina inflyttningspresenter pryder vårt hus på framsidan. Grannarna överraskade med en fin ampel i lilakruka.

Våra fina grannar i huset bredvid kikade förbi med en väldigt fin inflyttningspresent, en härlig färgklick med en fin petunia i. Så himla gulligt och omtänksamt av dom, aldrig känt mig så välkommen till en ny bostad som här. 

Svårt att förstå att det redan gått tre månader sedan flyttlasset gick till huset, känns som det var igår vi kämpade på som galningar med att få allt ur lägenheten.

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: