Journal Chocolat

När man knappt kan äta choklad (på grund av laktos) kan man alltid läsa om den, beställt en 1-års prenumeration (159 kr för 4 nr/1 år) på tidningen Journal Chocolat.  Liten pigga upp mig själv present, varit sugen på en ny tidning länge men inte hittat någon som kändes nytänkande och överaskande förrän nu. 

Journal Chocolat

Du som gillar choklad kommer att gilla Journal Chocolat. Vi serverar en tidning fylld med läsvärda och välskrivna reportage om och omkring choklad och kakao. Vi träffar de spännande personligheterna som skapar världens bästa choklad, besöker kakaoplantager i fjärran länder och hälsar på hos såväl svenska och utländska chokladmakare. Naturligtvis bjuder vi på superläckra recept med choklad och testar vilka drycker som passar till choklad. I varje nummer kan du vinna lyxig choklad och böcker samt ta del av exklusiva erbjudanden på våra Club Chocolat-sidor. Vi skriver även om de senaste kaffe- och tetrenderna.!

Tidningen kan beställas på tidningskungen här tidningskungen.se/prenumerera-pa-tidningen-journal-chocolat.asp eller på deras hemsida Journal-chocolat.se

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: