Svart superninja!

Snö promenad i Mörar

Bilden ovan föreställer våra fotsteg i snön, mina små och sambons stora, försökte trampa upp ett hjärta också. Underbart med snö, blir som ett barn!! Ser ni vilka härliga rosor på kinderna och så pigg man ser ut efter ha varit ute friska luften, riktigt skönt!! Och jag ser visst ut som en liten svartklädd superninja i mina träningskläder, hehe.

Vet inte hur ni klär er men jag vill vara bekväm när jag tränar så har träningslinne, grova strumpbyxor, svarta tunna “luftiga” träningsbyxor från KappAhl (köpta för några dagar sen och är helt underbara, spring och köp!), samt svart långärmad tröja. Väldigt snyggt, addera svart mössa, vit halsduk & vita benvärmare och vita vantar till detta.. Oh well, lagerna med luft i mellan håller mig riktigt varm! Och det är ju viktigast!! Blev en snöpromenad i Mörarp idag, halt som fan periodvis så blev inget högre tempo men bättre långsamt än inget alls! Har nu promenerad VARJE dag en hel vecka, duktigt värre och snart ökar vi på sträckorna!

Kan säga att det kostar på min smärt tolerans dock, skoskav på båda hälarna och foten jag opererat kräver ipren gel varje dag för att jag inte ska skrika av smärta. Men foten behöver komma igång, har dock bytt ett par utomhus promenader mot inomhus i jämnt underlag i veckan som gått och kommer nog göra det några vecka framöver. Vill inte sabotera foten och få ett gigantiskt bakslag. Och nu lite kul statistik från runkeeper;

Promenaddata från 2012-02-20 (solskensdag)

Sträcka: 3,43 km
Tid: 41:31 min
Lutning: 15 m
Hastighet: 4.96 km/ timme
Tid för 1 km: 12:06 min
Brände:  177 kalorier

2012-02-21

Snöade och var inget promenadväder alls så blev inomhus promenad och då är det svårt mäta datan med runkeeper 🙁

Promenaddata från 2012-02-22 (idag med is och snö, samt -1.4 grader)

Sträcka: 1,33 km
Tid: 22:46 min
Lutning: 0 m
Hastighet: 3.51 km/ timme
Tid för 1 km: 17:05 min
Brände:  78 kalorier

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: