Frestelser

Idag har varit en riktigt tung dag, sambon har varit odräglig och godis/söt sugen och det påverkar så klart mig negativt också.. När någon pratar om godis etc konstant blir jag med sugen.. Eftersom min fot var ganska öm idag så beslöt vi oss för en inomhus promenad på köpcentrat några km här ifrån, behövde handla lite till kylen också så passade bra. Men oj vad alla dofter får ens näsa att gå igång, grrrr!

Vi var SÅ fruktansvärt nära att bara skita i alltihop och handla 1 kg lösgodis på ica och äta till vi inte kunde få i oss mer ikväll och imorgon börja om på nytt. SÅ NÄRA.. Men vi gjorde det inte, ibland är det bra ha varandra som stöttepelare. Känner dock att så fort jag kom ifrån godiset och kakavdelningarna glömde jag bort begäret. Hoppas sambon kan hitta den känslan också snart, så jag slipper fler sånna här impulser. Jag brukar annars kunna stå och sniffa på kakorna och bara njuta av doften när jag lånar snålskjuts av föräldrarna när dom ska iväg och handla. Stolt över mig själv, oss, som stod emot.

Jag funderar inte nämnvärt över mat etc längre, funderar inte över mängd kalorier eller kolhydrater förutom när jag handlar. Maria lärde mig tricket med 5% gränsen på allt som handlas, fungerar ypperligt tycker jag. Ibland har något lite högre, men om man sen ser till vart man har det och mängd det blandas ut i (tex kryddblandning i mat) så blir det rätt bra.

Fått paketet från Viktväktarna nu, donerar smakproverna till Magnus & Linda.. Men resten ska bli kul att läsa! Bilder på paketet kommer imorgon, nu väntar sängen.

About

1 Comment

  • Linda januari 18, 2012 at 04:35 Reply

    Oh man tackar! Ska bli spännande att få se vad det är för nåt! Kram

Leave a Comment