Dagens vikt

82.0 kg
Inte helt förvånansvärt så har vågen stått still denna vecka +/- 0 kg.

Orkar inte riktigt engagera mig i vikten än, visst jag skulle väldigt gärna se ett 79.9 kg på vågen och knäcka den förbannade 80 gränsen. Men som alla i min omgivning säger till mig, det är inte rätt tidpunkt att stressa kroppen eller mig själv över siffrorna, det handlar om att må bra nu och komma igen. Det andra kommer naturligt så fort jag kan gå normalt igen.

Tålamod
Envishet
Tro på mig själv och
GE ALDRIG UPP!

About

2 Comments

 • Håkan juli 12, 2011 at 22:49 Reply

  Jag är superstolt över vad du åstadkommit! Det krävs att man själv gått igenom något liknande för att man ska fatta vilken svårighetsgrad det är på det du lyckats med. Hälsoeffekten av att ha nått dit du kommit är enorm, även om du aldrig tappar ett gram till.
  Men jag förstår dig, det är segt. Flera, framför allt kvinnor, i min stödgrupp hade jättesvårt att ta sig de sista kilona till målet, när de redan hade klarat av det stora fallet. En som jag träffade från en grupp som började ett år före vår hade hållit på i drygt ett år med de där sista förargliga 5 kilona.
  Har inga bra tips, jag tog alla mina 20 kilon i ett svep, och har så sakteliga tappat några hekton till efter det.
  Kanske kan vi trycka upp en T-shirt där det står ”-55kg” åt oss båda! Herrejösses, vi har ju tappat en hel person tillsammans!

  • Helen juli 14, 2011 at 14:56 Reply

   Tack Håkan! Vi får vänta några kg till så kan vi skaffa -60 kg :))
   Det är svårt föreställa sig hur det skulle vara att bära på den vikten igen man blivit av med, det är så ofattbart =)

Leave a Comment