Saknar dig sol och värme

Mikael Kors glasögon, polaroid suncovers, grå maxi klänning & prickig bikini

Joya sandaler och grå H&M maxi klänning

Förra veckan var helt fantastiskt varm, solig och helt underbar. Fylld med invigning av både pool & bikini. Ja ni läste rätt, jag är numera stolt och nöjd bikini ägare och bärare!

Beställde en bikini för en del av presentkortet jag vann på Bubbleroom, kan inte minnas när jag sist ägde en bikini men jag blev väldigt positivt överraskad.

Lättare ta av och på, torkar fortare och är bekvämare än en baddräkt. Har än bara använt den privat ”hemma” men vågar mig nog på att ha den på stranden med, om det nu kan bli mer badväder i år! På bilderna är favoritklädseln på, solbrills, maxi klänning över badkläder & sandaler på fötterna, mer behövs inte.

Mer foto från veckan senare, de är kaos i bildarkiven eftersom jag försöker tömma telefonen på foto (4000+ bilder). Kommit en uppdatering till min Samsung galaxy note 2 och den får inte plats på grund av alla foto (oups..).

Bikinin hittar ni överdel länk och underdel länk, Beachwave märket är små i storlekarna (så gå upp en storlek om ni är osäkra, speciellt för rumpan).

About

No Comments

Leave a Comment