Cykelutflykter

Väntar på hantverkare till vår kyl, tror aldrig tiden gått så långsamt – snark. Har ingen studiero när jag väntar på att telefonen ska ringa, plus att jag mår inte helt hundra än (dumma mage) så distraherar mig med att fundera lite över vad vi ska göra på årets semester i juli. Blir inga storslagna resor i sommar, känns som vi redan avverkat det i år med MasPalomas resan i mars.

Tror det mer blir fokus på att utforska lokalt runt Helsingborg, troligen på två hjul och inte fyra. Finns gott om vackra utflyktsmål på cykelavstånd från vårt hem, packa med oss picknick och kamera och bege oss ut. Tycker det låter härligt, perfekt för de dagar som inte är varma nog att spenderas på stranden men för fina för att bara hänga i soffan och se film.

Har fått igång benmusklerna rejält sista året tack vare motionscykeln, så jag känner mig faktiskt redo att testa cykla utomhus (jag har inte gjort det sen före jag bröt foten). För er som tror att cykling är bortkastad tid som motionsform kan jag rekommendera iform artikeln GODA SKÄL ATT BÖRJA CYKLA.

Men ska man ut på cykelutflykter borde man nog införskaffa en bra cykelväska eller cykelkorg, tycker inte om att ha ryggsäck när jag cyklar. Hittade en hel del fina på nätet (dessa är från bikester.se) som skulle bli perfekt, framförallt den prickiga men den till små hundar är helt bedårande (om jag nu haft djur..).

KlickFix_Basket_Dots_main[1710x912]

Prickigt är alltid rätt.

KlickFIx_Doggy_Main

Shoppingväska för liten hund, kan bara föreställa mig hur sött de ser ut när man cyklar.

KlicKFix_Structura_Braun_EF_Main1

En klassisk cykelkorg i fusk rotting.

KlickFIx_Unilux_Korb_schwarz_main9

En annan version av den klassiska cykelkorgen, med mobilväska.

 

340391_RCP_Rucksack_Lenkertasche34[1710x912]

Sportigaste modellen ser ut som en vanlig väska när man lyft av den från cykeln.

About

No Comments

Leave a Comment