Ursäkta röran – jag flyttar och bygger om

Flytt av bloggen Helen J Holmberg

Det var väldigt längesedan jag var här och skrev, idag är inte dagen då jag går in på varför. 

Idag är dagen då jag bara vill be om ursäkt för att bloggen ser märklig ut eftersom jag valt att flytta den från ett webhotell till ett annat. Mitt gamla förvaringsutrymme Binero blev uppköpt av Websupport och sedan dess har priserna gått upp med nästan 150%, hade jag tjänat några pengar på bloggen hade det kanske inte spelat någon roll. 

Men just nu vill jag inte lägga ner 1500 kronor per år för att behålla min blogg online, så jag gjorde lite efterforskningar och frågade runt bland andra personer som använder sig av plattformen wordpress. Det satt väldigt långt inne att flytta bloggen, efter nästan ett decennium som kund hos binero (senare websupport) så hade jag helt glömt hur man gör och vad man behöver komma ihåg att skriva upp så man kan få alla tillägg/ tema / filer etc på rätt ställe.. 

Fjärde november så köpte jag nytt webhotellpaket hos inleed.se, påbörjade installationen av wordpress och för ett par dagar sedan så gjorde jag omriktningen av domänen till nya webhotellet – och nu är vi äntligen live på nya stället! 

Kommer ta ett tag för mig att få till designen av sidan men ni får vara snälla och ha lite tålamod med mig, det kommer att bli bättre snart. 

About

No Comments

Leave a Comment