WeSkins tävling!

Tävlingen avslutad, vinnare  presenteras under morgondagen!

Så här lagom till det är dags att tänka på Alla Hjärtansdag tycker jag det kan vara kul med en ny tävling – ett helt år sedan senaste tävlingen 😉 Så här kommer en tävling där vinsten är ett presentkort på Weskins.com värt 149 kr.

Du som vinner kan välja att antingen ta en färdig mall eller skapa en egen design till din android/iphone (WeSkins har även skydd till surfplattor och laptops).  Vill man se foto på hur de ser ut i ”verkligheten” kan du besöka weskins.com eller  facebook.com/weskins, där finns produktbilder, senaste nyheter och mer information.

Tävla om ett smartphone iphone skydd från weskins till din mobil på helenholmberg.se

Tävlingen pågår från 31 januari fram till 6 februari och vinnare publiceras på bloggen 7 februari. Vinnare kommer jag dra slumpmässigt, skriver alla namn på lappar och lägger i en skål. Sen får sambon dra en lycklig vinnare utan att titta ner.

Så kommentera bara inlägget för att vara med och tävla, skriv ”Jag tävlar” och glöm inte ange korrekt epostadress så jag kan kontakta dig om just DU vinner!

Har du en blogg? Då kan du dubbla dina vinstchanser om du bloggar om tävlingen. Använd bilden ovan, berätta om tävlingen och länka till tävlingen här. Sen berättar du detta i din kommentar till mig, samt en länk till ditt tävlingsinlägg (så jag kan se). Då får du ditt namn på 2 lappar i dragningen!

Lycka till nu!

Skydden passar till; Apple iPhone 3GS, 3G, 4 och 4s. Blackberry Bold 9700. HTC Desire, Sensation, Wildfire och Wildfire S. Nokia N8, Samsung Galaxy SII och Sony Ericsson Xperia Arc.

About

34 Comments

Leave a Comment