Kul med vinster

image

image

Ibland har man bara helt sanslös tur, för nån månad sen deltog jag i en bloggtävling bamba.se höll i. För en vecka sen drygt så såg jag på facebook någon som nämnde de vunnit och att mailet hamnat i skräppost mappen. Jag tänkte skadar inte att kolla.. Och där låg ett mail till mig med, tusen tack för det Bamba.se!

Kommer bli några presenter & några saker att testa själv. Bamse väskan är ju bara för söt, tror den skulle passa in fint på hyllan med Hello Kitty 😉 Och Mosaikpysslet har jag redan hunnit prova, lite för gammal kanske men kul var det och glitter arken kommer en viss brorsdotter älska har jag på känn (om jag kan hålla fingrarna i styr, älskar att pyssla).

Innehåll; Sophie the Giraffe nyckelring & kräm, Pingu tygbok, Brio mini myra, Bamse väska, Dinglis, simglasögon junior, pyjamaskudde (tror jag), badkula för blått vatten, spel, glitter ark & mosaik pyssel. Påsen finns än att köpa på bamba.se

Bambapåsen är en goodiebag med ett lekfullt innehåll till ett värde av ca 900 kr. Den innehåller fina gåvor från populära varumärken och leverantörer som Teddykompaniet, Brio, Micki, Melissa & Doug, Sophie the Giraffe, Tildas, Carlo Baby, Plasto och Rätt Start.

About

No Comments

Leave a Comment