Tomt

Då har även Kalle åkt hem, i förmiddags lämnade vi han på centralen i Helsingborg för en lång resa (Helsingborg – Lund – Stockholm – någonstans utanför Norrtälje). Själv trillade jag ihop i sängen efterår, verkligen bristvara på sömn veckan som gått så var skönt få sova fem timmar till. Kändes dock väldigt, väldigt märkligt vakna upp till ett nästan tomt hem. Fast det är rätt skönt samtidigt, bara jag och sambon kvar här nu.

Hade planerat vara nyttig och ta itu med mig själv igen från och med idag, men som jag mår just nu får det nog snällt vänta någon dag till. Dock väldigt glad över att ha insett att jag kan nog faktiskt börja träna så smått igen, har haft mer träningsvärks känsla i kroppen än riktig värk veckan som gått. Behöver ju inte satsa på 40 längder första gången utan börja försiktigt och få igång konditionen och musklerna så smått.. Vore så skönt, saknar “kicken” man får när man varit duktig och tränat.

Mitt huvud är fullt av tankar, intryck med mera från veckan som gått. Byggt upp massa fina minne, verkligen haft super trevligt!! Ska sortera ut lite foto och lägga upp strax, sen blir det fokus på lite jobb och studier. Japp – verkligheten är tillbaka och kanske lite lätt efterlängtad? Det är väldigt skönt med fasta rutiner.. Måste planera en matsedel också!

About

1 Comment

  • Julia mars 15, 2011 at 10:27 Reply

    Hör av dig om du vill med till Filborna imorgon, vid halv åtta tiden på kvällen.

    Om inte min hals ballar ur helt…

Leave a Comment