Studiepaus

Fram till 1 maj kommer jag nu fokusera helhjärtat på mina högskole studier, kommer nog inte försvinna helt från bloggen men kommer nog bara bli ett inlägg per dag. Lite osäker på hur mycket andra bloggar jag hinner kommentera, men kommer inte sluta läsa dom!! Min närvaro får duga som stöd, hoppas jag.

Det här har inget med barnsliga – elaka kommentarer (från alias från samma ip-adress, bra ha datakunskaper!) att göra utan min mage har bråkat med mig sista veckan. Hade en liknande omgång för några månader sen och det berodde på stress som skapade hög magsyra och blev en ond cirkel. Så efter att ha analyserat igenom min livssituation så väljer jag att lägga all fokus på mig själv och mina studier – resten får snällt vänta. Om två månader är kurserna över och då har jag massa skoj arbete med att dra igång mitt eget företag framför mig. Att försöka göra ALLT samtidigt var nog lite naivt..

Privat inlägg betyder att bara jag eller personer med inloggningskonto på min blogg kan se inlägget, går att ställa in i publicerings inställningarna när man använder wordpress verktyget för sin blogg.

About

2 Comments

  • Maria april 11, 2011 at 18:37 Reply

    HALLÅ HELEN? VAR ÄR SÅSEN?????? DITT KALORIMONSTER!!!!!!!!!!!

    😀

  • Helen april 11, 2011 at 19:01 Reply

    haha :o) kanske skulle haft friterade äpple med vaniljsås då? :p

Leave a Comment