Sova mer, ja tack

Märkligt hur allt ska hända på en gång, precis fått samtal från tandläkaren och ska vara där klockan tio. De hade fått ett akut återbud och jag har bett dom ringa, men att det ska bli just denna veckan.. Har en trasig tand sedan min lilla olycka sju år tillbaka som ska plockas ut eftersom den inte går att laga för den är för sönderslagen och dessutom värker i perioder från och till. Tacksam över att få bli av med den, men just denna timeing eller snarare brist på det.

Glömde bort titta på klockan igår kväll när jag höll på med våra nymonterade garderober och somnade inte förrän vid fyra imorse? Hade siktet inställt på sovmorgon till dess att vi skulle in till stan för att skriva på alla papper över lägenheterna vid två snåret. Men inte då klockan 10.00 ska jag vara hos tandläkaren! Det får ju gå, bara hoppas tandläkaren inte blir sur över att min hals är förstörd på grund av pollen och jag är tokhes.. Och hoppas jag hinner piggna till för kontraktsmötet, får ju inte va helt groggy då så papperna blir fel.

Jag är så trött så jag försöker använda en mus som ligger på köksbordet brevid mig oinkopplad istället för bärbara datorns musplatta, uj uj hur ska detta gå idag! Härligt att solen lyser härligt vårigt idag åtminstone, verkar vara snö längre upp i landet?! Usch vad hemskt..

About

1 Comment

  • Katta maj 4, 2011 at 13:16 Reply

    Oh lägenheten va jättefin!! 🙂

Leave a Comment