Snobbig bitch

Spenderat kvällen med att läsa ikapp på google reader (bloggprenumerationsverktyg från google/gmail) och vad trött jag blir på bloggar som aldrig har foto (scrollar igenom dem ganska fort och orkar inte läsa allt zz), jag älskar foto!! Undrar om jag är snobb som tycker inlägg utan bilder blir tråkiga :-/ Vad tycker ni? Visst blir det lite roligare med fina bilder? Det måste inte va foto på den som skriver, men bilder man tar själv. Det blir lite mer själ i det.

— här borde ha varit en fin bild, men jag vill visa hur tråkiga inlägg är utan bilder så ni får ingen — 

Har fortfarande inga favoritbloggar att dela med mig av till er, har ni tips så nämn gärna dom i kommentarsfunktionen på detta inlägg!

Sen en annan sak.. Är jag extremt kinkig om jag blir lite sur när folk snor ens bilder eller bilder och recept utan att fråga, nämna det eller länka till källan? Upptäckte tidigare i veckan att en nystartad sida med lchq recept snodde både mina recept och foto, jisses. Man kan ju fråga först, jag har inget emot att dela med mig (tvärtom, jag lägger upp recept för att ni ska kunna prova dom) men det är ju roligt att veta om det 😉 Fröken Holmberg fräste till och nu vågar han/hon/de inte annat än att länka till alla recept från min blogg de återger.. hehe

Så alla bloggare där ute, mer foto!! Och undvik googlebilder, man kommer långt på bra innehåll – ännu längre på innehåll med bilder.

Hepp, nu blir det sängen för mig och imorgon (måndag) väntar födelsedagskalas och poolbad med sol. Det har jag beställt åtminstone..

About

1 Comment

  • Tweety juli 23, 2012 at 05:31 Reply

    Håller me dig, de bloggar som bara har text läser jag i regel inte. Själv försöker jag ta så många bilder som möjligt, ibland lånar jag dock någon bild från nätet, i brist på egna bilder. Hoppas du får ditt poolbad idag, hos skiner solen 🙂

Leave a Comment