Nedräkningen kan börja nu

Nedräkningarna har börjat!! Är så trött, har ont och känner mig rejält förkyld och riktigt grinig så får påminna mig själv om allt kul som väntar inom kort 🙂 Kan bekräfta – jag är VÄLDIGT allergisk mot jordgubbar än speciellt de färska. Lite synd om mig är det trots min egen dumhet, men om man inte provar så kan man inte veta. Allergier kan ”gå över”, växa bort, bytas mot andra hur märkligt det än låter.

Den 21 juni fyller jag 32 år, gamla tanten blir jag! De flesta brukar ha noja över att fylla år, men jag vet inte födelsedagar är inte en stor grej för mig. Kanske jag unnar mig lite lyxigare middag och någon liten sak men i övrigt blir det som vilken annan dag som helst. Om nu inte någon får för sig att bjuda/laga middag åt mig för att fira mig… Undrar om det är lönt göra en önskelista? Iofs har jag redan köpt en dyr present till mig själv – tågbiljetter till och från Stockholm. Det är mer än nog faktiskt!

Verkar som att vi i år firar midsommar med svärfar, han ska sitta hemma helt själv annars tydligen. Låter lite trist tycker jag, ifjol var vi hos mina föräldrar – det är en fin balansgång att försöka sortera upp alla dessa speciella helger mellan familjerna tycker jag. Vad man än väljer så saknar man de man inte valde / kunde träffa.

Nu ska jag mysa några timmar till med min kudde om jag kan, behöver piggna till så jag orkar med fika i eftermiddag på Anders kontor. Just nu set det inte alls lovande ut 🙁About

1 Comment

  • Julia juni 16, 2010 at 16:43 Reply

    Ja det skulle vara kul att gå på bio 🙂 Din sambo kanske bara är avundsjuk på Edward för att han är vampyr 😉 hehe… 🙂

    Gott med jordgubbar. Det är det bästa som finns :)Synd att du är allergisk :/

    Hoppas du mår bättre snart 🙂

Leave a Comment