Motivation

Har letat lite efter att hitta en bild på mig när jag vägde som mest, den här från påsken 2005 kanske är det värsta jag hittat än! 115 kg tung? Mer? När jag ser det här fotot känner jag att varje uppoffring har varit värt det, inte en chans att jag ger upp nu och tanken på att någonsin gå upp i vikt igen känns otänkbar! Det här måste vara bästa sortens motivation 😉 Kanske ska framkalla bilden och sätta på kylen och förrådet?!

Fick en helt otroligt gullig kommentar på ett inlägg häromdagen, det värmde rakt in i hjärtat!! Tack Niclas

Kände bara att jag ville lämna ett litet avtryck och visa min uppskattning!

Vi kämpar båda med vikten, dock åt olika håll. Jag vill dock bara säga att jag tycker att det är så otroligt skönt med en ”viktnedgångsblogg” som handlar om att just finna en bra livsstil, något som går att efterfölja resten av livet! Alla dieter och annat hokus pokus är idiotiska, just eftersom de inte håller i längden. Men du käkar det jag skulle kalla normal mat, du äter varierat och av allt, och går dessutom ner i vikt! Det är så otroligt bra att såna som Du finns och visar att det är möjligt och det absolut bästa sättet! Det finns alldeles för mycket missförstånd och dumheter som media uppmålat idag, vilket är så sjukt synd.

Keep up the good work, du är grym! Och du kommer nå ditt mål Helen, det är jag helt övertygad om! Och till skillnad från alla som håller på med pulverdieter och andra läskigheter så kommer du kunna bibehålla den sen! GRYMT TJEJEN! 🙂

Kram på dig!

About

3 Comments

 • Niclas december 2, 2010 at 22:18 Reply

  Åh, vad kul att du blev så glad! 😀

  Jag vet själv hur viktigt det är att emellanåt bli påmind om vilket jäkla jobb man gör och slit man utsätter sig för. Och genom att göra som du valt att göra det; och göra det på ”riktigt” och på det mest hälsosamma sättet, så går du onekligen igenom en på många sätt tuffare process än många andra. Det gäller att använda sitt förnuft och inte ha för bråttom, när du når ditt mål kommer du kunna vara så stolt och tacksam över att du nått det genom den tuffare vägen! Helt utan genvägar.
  Därefter kan du tacksamt konstatera att med en normalviktig kropp så är träningen inte lika viktig i vardagen, och genom din funna och vunna balans så kommer du veta precis vart gränsen går både vad det gäller kost och motion.

  Än en gång, du är grym Helen! Kom ihåg att ju högre hinder du tar dig över, desto starkare ben får du och desto uthålligare och envisare blir du.

  Kram!

 • Tweety december 3, 2010 at 12:12 Reply

  Vilken skillnad, starkt jobbat. Jag har gjort tre foto (där jag vägde 117 kg) som jag alltid har med mig i väskan. Kramen

 • Cinderella december 3, 2010 at 21:18 Reply

  En så bra idé att rota fram före-bilder!

  Jag har verkligen släppt på alldeles för många spärrar just nu… 🙁

Leave a Comment