Motivation

Självförtroende. Hur kändes det efter din första joggingrunda? Eller när du äntligen lyckades gå upp för trapporna på jobbet utan att bli andfådd? Ju mer du klarar av, desto mer kommer du tro på dig själv.

Känn mening. Då och då behöver vi en bra anledning till att skutta upp ur sängen. Se till att det finns precis framför dig. Ät en nyttig frukost som kick-startar din dag. Ta en joggingtur eller gå till macken och köp morgontidningen.

Läs hela aftonbladet viktklubbs motivationsartikel

Hur motiverar du dig? Jag befinner mig i en motivationssvacka, men det är nog mer för jag hamnat i ett tråkigt ekorrhjul och inte fått de skolbesked jag hoppats på. Så allting känns lite småtråkigt och dystert. Vet att det kommer en ny chans till våren men våren känns lite avlägset när det är sensommar och hösten knappt börjat..

Håller på att titta nämre på yrkeshögskole utbildningar och kvalificerade yrkesutbildningar också. Det kanske inte måste vara högskola/universitet som leder till jobb? Önskar jag kunde snubbla på ett bananskal in i ett jobb, såå trött på att gå hemma!

About

No Comments

Leave a Comment