Kaos

Haft några dagar som inte alls funkat med maten, är allmänt ur humör och olustig. Ni vet den där jag är inte sjuk men inte frisk känslan? Skötte min mat igår, inga bra val men inga kakor eller godis åtminstone och det är väl alltid en start..

Suck. Kan inte skriva ett vettigt inlägg! Vill bara skrika rakt ut av frustration, vilken dryg vecka det här har varit. Så mycket stök och tråkigheter, blir överväldigad av allt som händer och klarar inte sortera alla intryck och känslor. Så det bara blir KAOS. Jag utlovar bättring på bloggkvalitén, det kanske kan vara skönt att veta att jag inte är perfekt och att jag också har det kämpigt ibland.

Ha en fin helg så ska jag förbereda något vettigt att äta som inte består av 90% kolhydrater..

Litet lästips från Charlie Söderbergs blogg Inte ens Per Morberg är Per Morberg/

Är du stressad? Känns det som att du ständigt ligger steget efter? Kanske beror det på att du som så många andra av oss försöker springa åt alla håll på en gång.

Känns det inte som att vi har blivit lurade att tro att för att uppleva ett rikt liv måste vi vara ALLT det där som man ser att de lyckligaste av lyckliga är.

About

1 Comment

  • C september 1, 2012 at 07:59 Reply

    Alla har vi våra upp och nedgångar…. Men så länge vi kommer på rätt bana igen så är det okej, vi är ju inte mer än människor ;-D
    Tänk på hur långt du kommit!

    Kram på dig och kommande vecka blir bättre!

Leave a Comment