God morgon

Dagens frukostMumsar på frukosten nu, fick bli en rejäl idag eftersom jag tror jag kommer jobba över till 1800 idag. Inte så sugen på att bära hem bärbara datorn över helgen, så skjuts hem av älsklingen vore inte fel.. Får väl se om jag orkar så länge, är trött och snuvig idag – läget känns inte helt på topp.

Frukost består av en skål Corn Flakes, två minibullar (från ett brytbröd) och ett stort glas lingon/tranbär dryck (låg sockerhalt). Misstag äta flingorna sist, de är rätt mjuka och sliskiga. Krispigt ska det ju va!

Lyssnar på “Got friday on my mind”, helt fast på den låten.. Fast idag är det ju fredag, så det kanske är helt okej? Tänk vad fort den här veckan har gått ändå, trivs riktigt bra på jobb – men ser ändå framemot att få ta helg ikväll!!!

Lyssna och njut, för det gör jag.. Nu dags att bege sig ut i min något 60tals inspirerade outfit, skulle bara haft en rosett att knyta i håret och en blomma att sätta fast i koftan så vore det komplett. Håll tummarna att vädret håller i sig annars kommer jag tok frysa.. Cause I got friday on my mind!

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: