God morgon världen

Just det, god morgon världen! Fy fan vad man kan vara trött och seg, men sovit mer än tre timmar har jag inte lyckats med för det.. Sitter uppkrupen i soffan med laptoppen, försöker skapa någon slags energi status, det går så där. Faktiskt går det nog inte alls?! Vill bara krypa ner i sängen och skita i dagens åtagande, bläh..

Det trevligt är ju att jag ska skriva på papperna, solen skiner faktiskt också idag. Sista varma sommardagen, kanske? Mattallrikarna Dinera på IKEA finns fortfarande inte i lager på Väla, jäkla oflyt.. Börjar bli tröttsamt dra igång diskmaskinen hela tiden! Vi är ju bara ett litet hushåll med två vuxna, trots liten maskin så fyller ju inte vi den på en måltid.

Ohhh så är jag lite frustrerad, skriver ju papper för en månad nu och en vecka, självklart så kommer jag till 99,9% nu att missa åka till Stockholm. Det suger något grymt, jag saknar mina syskonbarn och kompisar!!! Har inte sett pojkarna sedan januari, såg verkligen framemot att åka upp och umgås.. Fika och snacka skit om allt som hänt sen sist. Blir galen, om jag bara skriver för en månad kanske jag kunde klämt in Sthlm en vecka sen fortsatt platsen. Om de nu vill behålla mig, jaaa jag är grymt negativ idag. Jag blir det när jag inte sover ordentligt och är helt neurotisk över att passa tider och möten. Tror ni de kommer vilja behålla mig mer än en månad? Jag känner mig förvirrad, men det gör jag alltid före nytt jobb. Sen är det väl inte bättre för det blev så otroligt fel sist när jag blev sjuk förra året. Ibland är det skönare att bara frilansa, men det är mycket mer tryggt med en fast plats 🙁

Nu ska jag ta en lång skön dusch och sedan traska ner i stan på mötet!

Dagens att göra lista:
Duscha
Plocka ihopa papper
– Ta ut sopor
Skriva på papper / Kolla lön?!
Fika med M
– Ikea, kolla kökssaker
Höganäs, Outletbutikerna
Mölle / Kullaberg / Okänd destination. Fotografering
– Laga middag
– Komma i säng i vettig tid..
– Komma på vad jag ska göra när M är på bio imorgon?

About

No Comments

Leave a Comment