Äntligen.

Nu är A L L T material skickat till alla lärare för mina kurser. Det känns lite konstigt, jag borde känna mig lättad tror jag. Hoppas jag får svar snart på prov med mera, så jag slutar noja mig över att inte bli godkänd i kurserna..

Så nu har jag fyra veckor ”ledigt” är en himla massa som blivit åsidosatt för mina studier, så det blir väl inte så mycket ledighet. Se om jag kan dra i lite trådar och hitta lite jobb, känner mig fattig och jag vill så mycket. Resa, shoppa, nöje, musikaler.

Nu ska jag sussa kudden fyra timmar sen blir det quality time med finaste Fi & Hannes. Är väl en del att prata om, inte setts sen i februari 🙁 Blir nog en klippning inklämd i veckan också, ser ut som ett litet troll..

Sen ska det webbas och fikas med Ida, fina journalist-media Ida som jag inte sett sen i julas. Fy på mig 🙁 Har verkligen inte varit ute mycket den här våren! Bättring utlovas.

Fredag & helgen blir med sambon, vi har knappt umgåtts alls ordentligt sista månaderna. Att vara uppkrupen i soffan och slö titta på serier räknas inte! Kameran ska laddas och fotosafari med fint väder hoppas jag på.

Väldigt, väldigt sugen på lugg igen.. Det är himla fint, är det inte?

About

No Comments

Leave a Comment