Krispig kycklingfilé
Det här låter lite spännande, man kanske borde prova någon dag? Undrar vad som kan vara gott till..
4 portioner
Ingredienser
4 st kycklingfilér
salt och peppar
50 gram smör
1,5 dl cornflakes
1 dl grevé, riven
1 st vitlöksklyfta
1 nypa oregano
Gör så här
1. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar och lägg dem i en smord form.
2. Smält matfettet till paneringen. Smula cornflakes med handen. Blanda ner smulorna i fettet och tillsätt riven ost, pressad vitlök och oregano.
3. Stek mitt i ugnen i 225 grader tills kycklingfiléerna är helt genomstekta och paneringen har fått en fin gyllenbrun färg, ca 20-30 minuter.
sign me up!
hehe Jasså du tyckte det lät gott också??
Mattias är ledig onsdag – fredag, komma och hälsa på? Äta middag med oss och kanske se en film på vår lilla tv?