Ananasmuffins
Muffins-smet
2 ägg
2 dl socker
1 dl laktosfri mjölk
1 dl olja (ej olivolja)
4 dl vetemjöl
2 tsk Bakpulver
2 tsk Vaniljsocker
1 krm salt
1 burk ananas 225 grams
Tillagning
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda samman alla torra ingredienser. Tillsätt dessa i äggblandningen omväxlande med mjölken och oljan. Blanda ner 1 dl av ananasspadet från konserveren i smeten. Fyll halva muffinsformen med smet, peta i ett par bitar ananas. Bak i mitten av ugnen på 175 grader, ca 20-25 minuter. Kolla med sticka för att se om de torkat, ta ut och låt muffinsen svalna.
[…] Nybakade ananasmuffins direkt från ugnen, receptet finns här […]
Hej hej.Tack för de trevliga kormantemerna i våran blogg. Vi planerar ockse5 på att starta eget företag. Din sida är helt fantastisk och vad mycket vackra jätte fina tårtor och cupcakes du gör. Du är verkligen jätte duktig på att modellera./Anna