Utvärdering Nivea Pure & Sensitive

Ungefär en vecka före jul trillade det in lite olika saker för provning, bland annat ett paket från Nivea med deras senaste deoderant ”Pure & Sensitive” (har fler saker, men kan ju inte ta allt på en gång).

Världens bästa deoderant.. Nivea Pure & Sensitive

Först ut är Niveas nya Pure & Sensitive 48 timmars deoderant för känslig hud som enligt innehållsdeklarationen inte ska innehålla varken alkohol, parfym eller parabener (giftiga konserveringsmedel)! Låter ju väldigt bra och för mig som har extremt känslig hud kändes det extra kul att få prova på deodoranten. Har levt i princip deodorant fri sista 1½ året förutom vid speciella tillfälle, provade på en deoderant från Garnier 48 hour något och efter det var det klippt.. Fick stora atopiska eksem i båda armhålorna som tog åtskilliga behandlingar av kortison i dryck och salva för att råda bot på 🙁

Så ni kan ju förstå att jag varit skeptisk och avstått, men eftersom det är Niveas andra pearl deodorant jag användt tidigare så tyckte jag det var värt prova. Vilket jag inte ångrar, vågar ännu inte använda deoderant varje dag men varannan dag så vågar jag mig på det numera 😉 Och peppar peppar så fungerar det bra! Inga eksem, irritationer eller något annat tecken på problem med hud eller allergi. Rent doft mässigt så är den parfymfri och luktar helt enkelt inget, men jag känner mig ändå fräsch och mindre svettig och det är väl hela poängen med produkten! Så tummen upp, den här flyttar in permanent hos mig..

Och nej, jag får inte betalt för att skriva detta 😉 Bara glad över att slippa få eksem igen..

About

No Comments

Leave a Comment