Pierrre Robert testpilot

Blivit en av 300 utvalda som får prova på ”Sport Top” en träningsbh från Pierre Robert!! Superkul, hoppas på lite bättre support än mina bomullstoppar från KappAhl 😉 Även någon som bara ägnar sig åt promenader och Viktväktarnas Blossom övningar behöver bra kläder under..

Utvald som testpilot för Smartsons Pierre Robert träningstoppar

Här kan man läsa på Pierre Roberts hemsida om deras träningsbehå ”Sport Top”
http://www.pierrerobert.se/Produkter/Kvinnor/Toppar/Sport-Top

Om Testprodukten

Pierre Robert Sport Collection Sport-BH är utvecklad i ett sömlöst, elastiskt material. Med andra ord ingenting som skaver eller klämmer och ingenting som begränsar dina rörelser under träningspasset. Träningsprestationen blir bättre om plaggen är behagliga att ha på sig och elastiska så att de kan följa dina rörelser.

När du är aktiv producerar kroppen mer värme än vanligt och det är därför en fördel att välja plagg som andas för att reglera kroppstemperaturen. Pierre Robert Sport Top har bland annat fält med mesh för att säkra att plaggen andas bättre, precis där det behövs som mest. Mesh betyder att det finns fält med små hål i tyget som lättare släpper ut den varma luften bort från kroppen. Modellen är också behandlad med ”Cool Comfort”, en behandling som gör att plaggen transporterar fukt bättre.

Pierre Robert Sport Top finns i storlekarna Small, Medium, Large och XL och precis som Pierre Roberts övriga sortiment säljs denna Sport-BH inom dagligvaruhandeln, hos bland annat Ica och Coop. Om du är nyfiken på var din närmaste återförsäljare finns kan du använda Store Locator på Pierre Roberts hemsida.

Med serien Sport Collection vill Pierre Robert erbjuda en prisvärd produktlinje med hög kvalitet, bra passform och fräscha färger. Sport-BH:n har bland annat blivit utsedd till bäst i test i Blossom Magazine och företaget är officiell leverantör av underkläder till Sveriges OS-trupp 2012.”

 

About

4 Comments

 • Maria mars 10, 2012 at 18:04 Reply

  Försökte mig på att få bli testpilot på den… men fick ej det, antagligen för att jag inte har någon aktiv blogg 😛

  • Helen mars 10, 2012 at 18:24 Reply

   Kan hjälpa dig skapa en blogg! Jo de valde nog 100 bloggare & 200 övriga, har inte så bra koll men tacksam jag får prova.. Gratis är bra 😀

 • simone mars 12, 2012 at 14:39 Reply

  ja fick också en sån topp,i härlig grön färg och helt underbar och träna med.
  äntligen en top som gör så att bysten inte kvävs,heheh

  • Helen mars 12, 2012 at 18:05 Reply

   haha tycker dom trycks ihop rätt bra men dom studsar inte rundor, tur det 😉

Leave a Comment