Buzzdags för Dove Nourishing Oil

Efter 1 månads utvärdering med två veckors intensivt provande så är det dags för mig att avlägga min slutrapport för Dove Nourishing Oil.

Mitt fina buzzador paket med Dove Nourishing Oil

Så här snyggt var paketet från Buzzador, riktigt inbjudande och man vill bara slänga sig över innehållet för att undersöka och läsa. Älskar verkligen Doves duschcreme och tvål så var riktigt trevligt få prova på en ny produkt från dom.

Allmän information från Dove

Tycker om att de inte har tråkig reklam med size 0 modeller utan verkligen har tänkt ett par steg längre, vilket även framkom i deras informationsblad som följde med buzzador paketet. Doves faceook sida hittar ni ->här.

Dove Nourishing Oil, första randiga balsamet

Så här i efterhand inser jag att jag borde tagit ett foto på hur balsamet ser ut när man trycker ut det i handen, det är härligt randigt i vitt och beige och har en gyllene skimmer över sig och luktar helt underbart. Min sambo som inte brukar notera dofter sniffade mer än en gång på håret och konstaterade hur gott det luktade, det är stort för att vara han!

Dove berättar om olika hårtyper och hur man ska borsta/kamma dom

Tog bilder på tipsen i broschyren som jag tyckte var minnesvärda och är relevanta oavsett om man använder Doves Nourishing Oil eller inte. Ganska kul att ett hårstrå bara bli sju år, trodde faktiskt de blev äldre? 7 år med 1 cm växt i månaden, 84 cm om det aldrig tar en växtpaus eller klipps (hur går det med ihop med gunniess rekord guinnessworldrecords.com/longest-hair-(female)/?).

Övriga produkter från Dove i serien Nourishing Oil

I serien Nourishing Oil från Dove finns inpackning, schampo och balsam.

Hur man sköter sitt hår när det är vinter

Lite mer tips från Dove om hur man ska sköta om sitt hår när det är vinter.
Känns texten liten? Alla foto går att förstora genom att klicka på dom.

Så vad tycker jag själv om Doves nya balsam?

Första två veckorna jag provade balsamet ÄLSKADE jag det, inget jag säger för att jag fått det gratis utan det är verkligen fantastiskt. Håret känns som silke, luktar så otroligt gott och är lättskött och mindre statiskt. Från de jag “buzzat” om produkten med har jag fått samma respons, det är en bra produkt inget snack om saken.

För mig uppstod dock ett problem som smög sig på, fingrar som gled upp i hårbotten och kliade.. För att upptäcka små sår i hårbotten, trodde först det berodde på annat så provade schampot ytterligare en vecka och då blev det riktigt illa. Jag är helt enkelt för allergisk och känslig, vilket är lite synd för jag saknar doften i håret 😉

Har återgått till mitt vanliga balsam (Wella Pro Series Repair) använder även det schampot, håret har inte riktigt samma glans längre men vad gör man inte för att slippa fula eksem.

Omdöme 4 av 5, vore det inte för mina allergier hade jag fortsatt använda balsamet

About

2 Comments

  • ZtorZillen mars 13, 2012 at 06:02 Reply

    jag kommer köpa det! älskade också doften..min sambo med…tror inte jag kan använda det varje dag dock.. det verkar va starkt!

    • Helen mars 13, 2012 at 06:05 Reply

      Det låter lite galet men jag sniffar på flaskan som står här 😉 Mums doftar det.. Du har nog rätt, brukar tvätta håret varannan dag själv, det kanske är för ofta med balsam som är så “intensivt”?

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: