Buzzar ni?

buzzador-oralb02

buzzador-oralb01

Fick årets första buzzador epost idag, en kampanj i samarbete med oral-b och nya tandborsthuvud. Perfekt för vårt hushåll som alltid borsta tänderna med just en oral-b tandborste! Så jag tackade ja och hoppas på att bli vald nu. Nyfiken på alla tre, kul att se om man skulle få mindre plack och vitare tänder. Gillar ni också att få prova saker gratis, buzzadorer.

Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova..

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Helen1978):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=Helen1978

Du kan också skicka ett e-post meddelande med texten: Sweden Helen1978 till register@buzzador.com eller SMS: Buzzador Helen1978 till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com/se?refstr=Helen1978

About

No Comments

Leave a Comment