Buzzar Coldy halsspray

Det här trillade in för en stund sedan på min epost, ska bli spännande prova något som hjälper mot halsont när man är förkyld!

Utvald buzzador för Coldy halsspray

 

Helen1978,  Grattis! Du är med i kampanjen för Coldy! Vi hoppas att denna halsspray kommer att bli din nya räddare i nöden närhelst du har ont i halsen.Vi meddelar dig via mail när paketet lämnar vår packningscentral.

Produktfakta (lånad från hemsidan)

Coldy Halsspray används för effektiv lindring och förebyggande av halsont. Coldy fungerar både på symtomen på halsont och mot orsaken. Coldy Halsspray kan sprutas in i halsen, och verkar därför på rätt plats. Innehåller antibakteriella komponenter som förkortar och lindrar halsontet.

Den aktiva beståndsdelen i Coldy (FFA) lägger sig som en film på insidan av halsen och runt partiklar som t.ex. bakterier och virus och förhindrar att partiklarna binder sig till halsens cellvägg. Detta förhindrar att fler bakterier och virus kan sätta sig på ytan och förlänga symptomen, vilket ger slemhinnan i halsen tid att regenerera.
Kan användas från 4 år.

Vad är en buzzador?

Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova..

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Helen1978):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=SE&refstr=Helen1978

Du kan också skicka ett e-post meddelande med texten: Sweden Helen1978 till register@buzzador.com eller SMS: Buzzador Helen1978 till 72323 så får du inloggningsuppgifter direkt. Vid första inloggningen får du komplettera din profil så att det går att välja ut rätt kampanjer för dig.

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com/se?refstr=Helen1978

About

No Comments

Leave a Comment