Bloggproblem äntligen över?

Bloggproblem..

Det har väl knappast ungått någon av mina regelbunda besökare att saker inte fungerat riktigt som de ska senaste året, blogg uppe, blogg nere, blogg uppe.. Och en Surftown kundservice som försöker göra “snabba lösningar” som inte varar länge har fått mig att tröttna rejält.

Så jag lämnade en förfrågan på min facebooks status om någon kände till ett bra, billigt webbhotell som skulle klara hantera min blogg och fick många bra förslag men fastnade för en gammal bekants förslag; Voox Webbhotell. Fick ett prova-på erbjudande jag inte kunde motstå, sen att det är ett “lokalt” företag känns ännu bättre. Och att webbhotellet bara kostar 69 kr/månad (mellanklass abbonemang) i jämförelse med surftowns 119 kr/ månad är bara en positiv bonus!

Väntade ivrigt åtskilliga dagar efter att jag ändrat dns inställningar på mitt surftown konto, bloggen gick ner men döck inte upp. Efter lite hjälp från mer tekniskt kunniga fick jag höra att Surftown har LÅST möjligheten att ändra dns inställningarna.. Så helt plötsligt försökte 2 webbhotell konto stå som namnservrar, en hel del svärdommar senare och försök att få kontakt med surftown support (självklart felmeddelande på supportfunktionen på deras hemsida) så började alla pussel bitar falla på plats och nu fungerar allt ÄNTLIGEN igen!

Så jag ser verkligen framemot att slippa hamna hos nya supportmedarbetare och slippa försvinna i mängden, är medveten om att jag inte är någon storbloggare men min blogg är en väldigt viktig del av min vardag och responsen ni ger mig varje dag är underbar. Så nu hoppas jag att vi kan ses varje dag utan komplikationer 😉

Framtiden får visa hur det går, men jag känner mig väldigt hoppfull. Hoppas ni får en fin lördag nu alla läsare, själv firar jag 8 års dag med min sambo – 8 år som förlovade är helt galet. Totalt 10 underbara år med en av de mest tålamodiga och snälla män jag känner, även om han kan vara en liten slarver ibland men det är jag med/är vi nog alla..

About

2 Comments

  • Krister mars 10, 2012 at 14:13 Reply

    Bra att det fungerar igen!

Leave a Comment