Ljuvlig vinterkappa

Min vinterkappa har hängt med i två säsonger nu (08/09 och 09/10) – den är fortfarande i nyskick men är dessvärre i storlek 52.. Jag dränker mig i den när jag provar den nu. Får nog rådfråga min snälla sömmerska (läs mamma) om den kanske går att ta sy in så den räcker en säsong till. Livet som student blir man inte rik på och jag hoppas ju ha gått ner mer nästa vinter och då blir det dyrt handla ny igen.

Måste titta igenom så jag har ett par bra vinterskor också, de gamla har många år på nacken och är galet stora. Vet inte om ni har märkt det men fötterna (mina åtminstone) har blivit mindre i skostorlekarna när jag gått ner i vikt – har storlek 35/36 nu..

Ett intressant alternativ till att sy in kappan är denna ljuvliga kappa från Lindex, den röda är bara mums! Fast jag är så feg när det gäller kläder och färger så den grå är nog mer aktuell 😉 Pris 699 kr och finns i storlekarna 36-46. Allt som oftast skickar lindex ut kuponger med 30% rabatt, så skulle ju inte vara helt orimlig kostnad.

Fodrad kappa med dubbelknäppning fram och dekorativ slejf bak.
Sidfickor fram samt fake fickor med lock. Längd 82 cm i stl 38.

Ej vattentvätt
Material: 89% Polyester,9% Viskos,2% Elastan
Artikelnummer: 6353060 )

About

1 Comment

  • Tweety augusti 29, 2010 at 07:45 Reply

    Snygg jacka! Behöver också köpa ny vinterjacka, då min är i storlek 50. Så jag druknar också i min. Men det är ett nöje att handla kläder nu ;-)Peppkram

Leave a Comment