Hemliga begär?

Hus & radhusdrömmar med Helen J Holmberg - den laktosfria & allergivänliga bloggen.

Jag har väl aldrig direkt drömt och fantiserat om hus eller radhus – ja, förutom när man var liten och inte va trött på landet och hade noll aning om vad allt med hus etc innebar. Numera är det vindsvåningar med stora takterrasser som får pulsen att stiga..

Trodde jag tills jag en dag för någon månad sedan när det va som varmast och jag för skojs skull min vana trogen kikade på lediga objekt hos vår hyresvärds hemsida.. Såg ortsnamnet (ett av de finare områdena utanför Hbg) – vid havet – kunde bara inte låta bli att klicka på länken! Och läste om tvättstuga, inglasat uterum, carport etc och va självklart mot bättre vetande tvungen att klicka upp planlösningen.. Jag vet ju hur jag är funtad, nåväll.. Klickar och det var kärlek vid första ögonkastet, ett hörnradhus med stor tomt..

Sommarkvällar med grillning och cykla ner till havet som är en liten bit bort och bada, ha kompisar som kan sova över utan att man trängs – en bostad dubbelt så stor nästan som det vi bor i nu.. En tvättstuga! Ett riktigt kök.. GARDEROBER i massor.. Ett eget arbets/ gästrum.. Do i need to say more?!

Om min livssituation sett lite annorlunda ut.. Nåväll, jag signade aldrig för intresseanmälan.. Men drömmen om det där radhuset följer mig än i drömmar och dagdrömmar, vem vet? Någon dag i framtiden kanske jag bor vid havet i ett eget litet radhus vid havet 😉

Bildkälla: Helsingborgshem
About

No Comments

Leave a Comment