Favoritbyxorna version 2

Mina favoritbyxor i över ett decennium (faktiskt sedan slutet av 90talet) är ett svart par bootcut skurna byxor med lite glansig yta i stretchigt material och hög midja. Dessa stackars byxor är så väl använda att tyget blivit uppslitet på åtskilliga ställe, dock har jag gått ner i vikt så tack och lov har de kunnat räddas genom att klippa bort slitna område och sy in dom helt enkelt. Har dock letat värdiga ersättare sista året, för dom börjar se väldigt trötta ut.. Inte att unda på, de och jag har tillsammans varit med om en hel del 😉

Har ont i min stackars högerfot och snurrar runt på internet och Lindex sidan kom fort upp (nästan så man skulle kunna tro jag kikar in där varje dag?). Bläddrade runt och hittade en värdig ersättare tror jag, bootcut skurna leggings från Lindex Generous avdelning. Tror minsann att dessa får studeras närmre i butik eller beställa hem ett par på vinst och förlist i storlek L och hoppas det inte är för stort.

Lindex Generous Bootcut skurna Leggings 249 kr, storlek L-3XL
Fick en -30% rabatt kupong i eposten häromdagen så skulle bli ca 175 kr.

Vit båg-bh i spets 179 kr, storlek 70D-85DD
Hipstertrosor 79,50 kr, storlek 36-46
Ella M t-shirt BH 249 kr, storlek 70C-85DD (denna jag prova i 80DD som satt perfekt)

About

2 Comments

 • Cinderella juli 22, 2011 at 11:33 Reply

  Att hitta ersättning för favoritplagg är inte lätt, man borde köpa fler par på stört när man inser att man verkligen hittat något bra.

  När det gäller jeans och byxor så avskyr jag tighta, stretchiga sådana, oftast. Jag tycker inte om att se lårens form, speciellt inte från sidan, inte heller när materialet följer magens konturer i minsta detalj. Boyfriend jeans eller byxor med hög midja med rak skärning tycker jag bäst om men inte alltid lätt att hitta. Speciellt inte sådana som är lagom korta….

  Testa Lindexbrallorna du, de kan ju bli lika bra! 🙂

  • Helen Holmberg juli 27, 2011 at 23:57 Reply

   Jag har kikat efter “mina” byxorna på lindex, men har inte sett dom än kanske lika bra det jag borde nog inte ha tjockisbyxor längre?! Nu när man kommer i riktiga så kanske man borde hitta ett par riktigt bekväma sådan istället, men har lite inbyggd spär mot att våga prova byxor för dom passar aldrig..

   Smal midja, breda höfter och degmage – det går inte ihop 😉

Leave a Comment