Belöningar

Efter en diskussion på facebook i viktgruppen VIKTigt (länk) har jag funderat på att man kanske borde göra en konkret belöningslista. Ni vet små saker man ska unna sig ENBART om man nått ett visst delmål Inte saker som man vet att man kommer att göra ändå..

För tillfället vill jag dock fokusera på att komma in i Viktväktararnas propoints räknande så kört på veckobelöningar för det;
vecka 1 ett litet sött får av sambon
vecka 2 biobesök med sambon, såg The Dark Knight rises
vecka 3 köpa hårfärg/blondering (bleka hårtopparna som är mörkare än övrigt)
vecka 4 – köpa badbubblor och ta härligt långt lyxbad!
1 månad – take away middag / äta ute

När det gäller vikten så har jag en dröm att när jag går i mål ska jag skämma bort mig med ett märke jag drömt om i några år nu.. Och nej det är inte Odd Molly 😉 Odd Molly är lite för sockersött för mig, trots att jag tycker om “söta” kläder!

Vi pratar så klart Spanska Desigual, bara älskar deras edgy stil. Kontrasterna, mönsterna.. Så den dag jag ställer mig på vågen och den visar 70 kg så skulle jag vilja skämma bort mig själv med en fin klänning eller topp. Har redan hittat några jag suktar efter på bubblerooms Desigual avdelning, visst finns det billigare klänningar i massor av modeller på sidan. Men just Desigual är något speciellt.. Eller vad säger ni?

Desigual fusk omlottklänning Vest Calef Dress från bubbleroom

Mitt första handsval är oväntat nog en omlottklänning, visserligen fusk men visst är den härlig?? Modellen heter Vest Calef Dress och verkar bara finnas i strl 36 online just nu. Dröjer till jag väger 70 kg så dom får kanske in den igen eller så kommer det en ny ännu finare till dess!

Desigual klänning Vest piedad dress från bubbleroom

Mitt andra handsval: VEST PIEDAD DRESS, som finns upp i strl XL. Mer söt än kaxig dock :-))

Nu ska jag sluta svamla och ta itu med min frukost och dag! Ska hinna med att blogga om tisdag & onsdags mat med så jag inte är så himla efter, håller på med ett hemligt projekt som ätit upp en del fritid för mig sista veckan. Ni får se snart..

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: