The Crown en serie ni inte får missa

Netflix serie The Crown

Medan Storbritannien återhämtar sig efter kriget och imperiet börjar falla samman intar en ung kvinna tronen. Det är hennes plikt, inte hennes önskan. I The Crown öppnas en värld full av intriger och avslöjanden.

Med långdragna förkylningar blir det mycket tid att se serier, sista dagarna har jag sträcktittat på The Crown. Ännu ett av skälen till att jag älskar vårt netflix, man snubblar över serier man aldrig ens vetat om!

Serien är väldigt välgjord och även om mycket bara baseras på fiction är det en fängslande och intressant person man får lära känna. Jag vill inte gå in på handlingen det blir så lätt att man berättar för mycket, så ni får kika på trailern ovan. Serien är välgjord, kostymerna (kläderna) är fantastiska, miljöer så väl inne som ute är magiska.

Och trots att man önskar att man ägde alla dessa underbara klänningar och frisyrer, fick se alla spännande platser, så skulle jag aldrig vilja byta plats med Englands drottning. Vilket skitjobb rent ut sagt hon har fått stå ut med!

Just nu spelas säsong 2 in, läste att de skulle byta ut skådespelarna till äldre versioner. Men jag hoppas verkligen att jag får behålla Claire Foy som min Elizabeth II för hon fastnade verkligen hos mig.

About

1 Comment

  • Anna november 9, 2016 at 15:04 Reply

    Tack för tipset!

Leave a Comment