Smultronställe i Stockholm efterlyses

Fridhemsplans vandrarhem med hotellrum

Lite guldkant i livet behövs just nu, det blir verkligen av att åka till Stockholm!!! Den 6 oktober ska sambon på utbildning med jobb i huvudstaden, så hans resa är betald och hans snälla chef bokade hans biljett till dagen före  dvs den 5 oktober:) Själv åker jag snåltåg upp med sj, mest troligen tidigt den 5 oktober men än är inte alla detaljer klara. Dock är en viktig detalj fixad efter massa letande, någonstans att sova när vi båda är i Stockholm.. (Själv stannar jag kvar lite till, men då har jag sofflån som hägrar).

Inte det lättaste så här kort tid före att hitta övernattning till vettigt pris, speciellt inte om man vill ha fönster på rummet och privatbadrum. Slutade med en bokning på ett vandrarhem med hotellrum som ligger på Fridhemsplan (fridhemsplan.se), 925 kr för dubbelrum/natt kan det nog va värt för lite minisemester hemifrån. Första gången på ett år!

Såå, nu är den stora frågan vad ska vi göra onsdagen den 5 oktober i Stockholm?

Själv har jag några dagar till på mig, men vill få ut så mycket som möligt av dagen med min sambo för det händer så sällan att vi får såna här chanser.. Tips mottages tacksamt, gärna i budget klassen. LÄNGTAR!!

 

About

4 Comments

 • mia september 21, 2011 at 16:29 Reply

  Vi bodde där i våras, jag och mina elever på vandrarhemsdelen och det var riktigt bra. Så ni kommer säkert bli nöjda med hotelldelen hoppas vi 🙂
  Nu vet jag ju inte alls vad ni gillar att göra, men finns ju museeum så det räcker och blir över. Wasa tex. Vi gick till musikmuseum och det var riktigt kul, för stora och små.
  Tror ni kommer få fullt upp ska du se 🙂

 • Krister september 22, 2011 at 02:51 Reply

  Låter inte dumt!

  • Helen Holmberg september 22, 2011 at 03:33 Reply

   Nää det blir nog bra! Ska träffa Gustav och Amanda på tisdagen också, Linda har bjudet in mig att sova över 🙂

 • Cinderella september 22, 2011 at 19:08 Reply

  Lilla Rådmannens Bakficka kan man få riktigt bra priser på. Vandrarhemmen Två kronor är inte bara billiga, de är upplevelser.
  l
  Saker att göra… Fotografiska museet är en upplevelse, speciellt nu med Mapplethorpe-utställningen.

  ”Tunneln” mellan Sveavägen och Stureplans ”baksida” är rätt speciell att ta sig igenom.

  Ett av mina favoritlunchställen är Atrium på Nationalmuseum, men det är inte budgetklassat, sopporna brukar vara fantastiska.

  Sen finns allt det ”uppenbara”; Gamla Stan, Rosendals trädgård på Djurgår’n, Söder Mälarstrand, Kulturhuset, fika/vin vid serveringarna runt Kungsan, Östermalmshallen (och de andra hallarna bara för att titta), att sitta på konserthusets trapp och spana in kommersen på Hötorget, Fika på Vete-Katten eller Sture-katten.

  Stockholm är bara bäst! 🙂

Leave a Comment