Saker man kan göra när man sjuk

Jag är verkligen inte alls bra på att vara sjuk. Det är så jäkla tråkigt men måste vila så jag har en chans att skaka av mig den här envisa infektionen som går fram och tillbaka i min kropp. Trött, frusen och febrig så vill inte göra något som direkt kräver energi samt sträckt någon liten muskel i ena axeln så har tagit en skrivbordspaus de sista dagarna. Så vad gör man när man har super tråkigt?

1) Man kan spela spel online, finns många olika sidor själv spelar jag på jackpotjoy, som ny medlem får man 100 kr att spela tex bingo eller andra spel för och mitt favoritspel som är Bejeweled Hypercash.

Netflix streamad filmer och tvserier
2) Man kan passa på att utnyttja Netflixs svenska hemsida, där man får se gratis streamade filmer & tvserier. Glömde jag säga att det är HELT lagligt och funkar på datorer, playstation 3, wii, Xbox 🙂
Komediserien "Drop dead diva" med Brooke Elliott och Margaret Cho
Ny favoritserie Drop Dead Diva, advokatserie med humor. Smal blond modell som ”återföd/återuppstår” som plussize advokat, riktigt skön feelgood serie och Brooke Elliott är så otroligt snygg.. Säsong 1-3 finns på netflix att se gratis 😉
3) Läsa ikapp alla inlägg på fatshionistas.se som jag missat när jag varit sjuk och iväg, massa halloweentips och inlägg om kroppsacceptering, bra och läsvärda inlägg av duktiga bloggtjejer!
About

5 Comments

 • Tina oktober 29, 2012 at 08:38 Reply

  Vad kul att kunna testa NETFLIX men var hitta du det med Spotify och att det var gratis?? Har ju Spotify ju.. 🙂

 • Tina oktober 29, 2012 at 08:43 Reply

  Hittade det nu och det erbjudandet gick ut 21/10

 • Camilla oktober 30, 2012 at 21:34 Reply

  Hej!

  Jag hittar bara säsong 1?! Drop dead diva var ju fantastiskt, har de tagit bort de andra säsongerna eller vart kan jag hitta dem?=)

  • Helen oktober 31, 2012 at 09:20 Reply

   Förlåt, jag såg inte förrän jag sett hela första säsongen att det inte fanns fler 🙁 Sambon sa de hade alla säsonger så jag trodde att det var så..

Leave a Comment