Sex and the City 2 smygpremiär

Sugen på att se smybpremiären av Sex and the City 2.. Text & bild nedan lånat från sf.se
Vet bara inte vem jag ska gå med och om det är värt 250 kr? Man får visserligen en “goodiebag” men det kan ju vara massa skräp i. Vem vet, får fundera lite 🙂

SATC 2 – exklusiv smygpremiär

Välkommen på exklusiv smygpremiär av Sex and the City 2 den 26 maj!
Snart kliver våra bästisar från New York upp på vita duken igen när Sex and the City 2 har biopremiär. Men redan kvällen innan,onsdagen den 26 maj, anordnar vi exklusiva smygpremiärer på valda biografer runt om i landet. Förutom allt filmen erbjuder får du denna kväll en goodiebag med fina prylar och lite gott att äta och dricka för att rama in kvällen i glitter och glamour. Samla ihop ditt eget gäng, sätt på dig de höga klackarna och gör dig redo för en riktig tjejkväll hos oss!
Biljetterna släpps torsdagen den 6 maj.

Här har Sex and the City smygpremiär: Stockholm (Sickla och Vällingby), Gävle, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Luleå, Lund, Malmö,Norrköping, Sundsvall, Uppsala, Växjö.

Efter sex säsonger av TV-serien och den fantastiskt framgångsrika första långfilmen är Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda tillbaka i Sex and the City 2. New York spelar som vanligt den femte huvudrollen men den här gången tar det glittriga äventyret även med oss till andra exotiska platser i världen. Mode, sex och skvaller – Sex and the City 2 är en drygt två timmar lång fest för nya och gamla fans. Carrie on!

About

No Comments

Leave a Comment