Nattuggla

Efter en lång dag i köket med bak av tre sorters kakor i stekhett kök behöver jag varva ner en stund före kudden kallar, avnjuter ett stort glas isvatten och surfar mina favoritsidor på nätet, kvällslektyren som sambo kallar det – nämligen alla olika spännande deals, tävlingar, rabattkoder och erbjudande som finns på nätet (brukar länka på min facebook sida när jag hittar spännande saker!).

Jag älskar bra erbjudande, passar bra när man lever med begränsade resurser och ska man vara ärlig, vem vill betala för mycket för saker man kan få billigare? Inte jag åtminstone! En av mina favoritsidor är groupon, tycker de har störst och bäst utbud av “deals”  eller så lyckas de bara pricka in vad jag uppskattar bäst.. 2 x tågbiljetter på Veolia Malmö – Stockholm och självklart är våra 3 övernattningar på Omenahotel Stockholm köpta här med (+ en extra natt från Omenahotels giveaway på facebook vid invigningen).

Hela vår Stockholmsresa i juli (11-15) är köpt via groupons rabattkoder, tror vi sparat nästan 2000 kr som vi kan lägga på nöje!! Tror inte ni kan förstå hur mycket jag längtar efter att få visa min sambo mer av Stockholm, ska leta oss ut i skärgården i sommar för picknick också (premiär för oss). Hoppas det dyker upp lämpliga resturangdeals, men annars så blir det nog ett besök på nyrenoverade Rigoletto (biografen), T.G.I.Fridays och Pizza Hut.

Stockholm, juli 2010

Stockholm, juli 2010

Foto från min Stockholmsvecka, juli 2010

Men Stockholm till trots så längtar jag efter fler resmål med min sambo, gärna utomlands i höst när kylan börjar smyga sig på. Och då är det livsfarligt att surfa..

Ska nog ta och sova på saken och prata med sambon på morgonen, för nu väntar kudden på mig akut! Ska vara uppe om 6 timmar senast och fixa i ordning alla sista minuten detaljer inför systerdottern Emmas konfirmation! Kameran ligger på laddning och minneskortet är tomt + att kylen är full av kakor 😉

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: