Matfestival
Vi började med efterrätten, för att garanterat ha plats för dom 😉 Belgisk våffla till mig & Churros till M.
Till vardags är Johan Tvingstedt kökschef på Grand Hotel. HD/NST bad honom analysera vad vi stoppar i oss under festivalen. ”Louisiana Cajun spiced chicken (kajunkryddad kyckling med klyftpotatis och vitlök-/limesås) 65 kronor, Sundstorget
UTSEENDE — Ser mycket trevligt ut. Gyllenfriterad potatis, en färsk limeklyfta, färsk gräslök och de har kostat på sig flingsalt. De har haft ambitioner. Kycklingen ser krispig ut och är inte av den billigaste sorten.
SMAK — Ingen explosion i munnen. Kycklingen är lite torr, som något man började med för en och en halvtimme sedan. Såsen är krämig. Potatisen är mycket god.
SLUTOMDÖME — Det är gott men inte kajun, de har inte de rätta kryddorna. Det kräver ett bord för att äta. Rätt pris men lite tam i smaken.”
Här ser ni vad jag provade till middag, M tipsade mig om det eftersom han läst recensionen ovan/länkad till. Det var väldigt mäktigt och bland det godaste jag någonsin ätit!! Det här ska jag googla upp recept på och testa.. Varit skitväder idag, regn och åska i omgångar.. Hade dock tur de timmar vi var ute på vift i vår kära hemstad, var rätt mysigt äta ute idag och njuta av folkvimlet. Man är lite väl hemma kär ibland?! Gjorde ett snabbt stop på Subway på väg till bussen (himlen öppnade sig) och handlade några cookies till kvällens fika. Vilken underbar matorgie det blev idag!! Nu ska jag fortsätta slappa…
Vad har ni för era belgiska våfflor som på tivoli
Vad har ni för era recept belgiska våfflor som på tivoli skicka repetet
Skicka receptet ..!!!