Märkligt väder

Varit skumt väder idag, riktigt jäkla varmt – trodde och hoppades på åskoväder ikväll men nä det kom bara en så liten fin regnskur att när vi satt ute och åt märktes det knappt! Antalet droppar som tog sig igenom regnet var få..

Idag blev det ett besök på Coop och inhandlade fler Nutrilett smoothies & bars, nu är jag väl försett med nyttigheter! Inget slarv här inte 🙂

Efter coop blev det Viken och bad, de flesta tog bara ett snabbt dopp i havet idag. Det blåste stora vågor på 30-50 cm, mycket tång som blåst med in. Men vi fegade inte utan badade i mer än en timme!!! Inget dåligt motionspass simma och skutta runt i vågorna..

Kvällen har jag spenderat nere i stan med Fi och Mattias, hållt mig till vatten när de drack öl & cider etc så känner mig väldigt nyttig. Okej, såsen & fries är inte nyttigt – men MUMS!!! Nu blir det sova kudde, imorgon väntar MER bad samt grillkväll hos svärfar.

På lördag blir det kanske bio, om jag får med mig min bror.. Saknar hans sällskap, tråkisen följer aldrig med oss ut längre. Vi är kanske tråkigt sällskap? 🙁

Lite fina foto från ikväll, så skönt sitta ner i hamnen och njuta av värmen och havsbrisen!

About

No Comments

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: