Lakritsambassadör

Lakritsfestivalen 2012 i Stockholm, 21-22 april.

Lakritsfestivalen som är 21-22 april 2012 i Stockholm sökte 40 festivalbloggare/lakritsambassadörer och jag blev en utav dom! Jag kommer från en lakritsälskande familj, så tycker det ska bli superspännande att få leka ambassadör 🙂

Lakritsfestivalen ger nu 40 bloggare, twittrare och facebookare chansen att komma Lakritsfestivalen och lakritsvärlden riktigt nära. Totalt kommer 80 goodiebags, fyllda med spännande lakritsprodukter, att delas ut. Lakritsälskare och aktiv i sociala medier? Ansök nu!

Årets festival är det fjärde året och Lakritsfestivalen har i år storsatsat. Flytten till Münchenbryggeriet gör det möjligt att välkomna ett mycket stort antal besökare. Även på informationssidan vill festivalen växa och låta både besökare och media komma närmare.

Goodiebags från årets utställare
Lakritsfestivalen erbjuder därför 40 bloggare, flitiga twittrare och facebookare att redan innan festivalen den 21-22 april få ny lakritskunskap och att upptäcka nya spännande produkter från årets utställare.

Totalt kommer 80 goodiebags att delas ut under fyra veckor. Motprestationen är helt enkelt att de utvalda personerna aktivt kommunicerar om Lakritsfestivalen och de nya lakritsprodukterna via sina kanaler. De ska också ha en genuin kärlek (eller genuin avsky) till lakrits och en vilja att upptäcka och lära sig mer.

Spot and Tell
Projektet genomförs i samarbete med Spot and Tell. De 20 festivalbloggarna/lakritsambassadörerna väljs ut av Lakritsfestivalens marknadsansvarig Anette Jonsson tillsammans med Spot and Tells grundare, online mediakonsulten, Agnieszka Baltyn.

Nyfikna på lakritsfestivalen? Så kan ni läsa mer på http://www.lakritsfestivalen.se/

About

1 Comment

  • Lars Tiden april 9, 2012 at 17:54 Reply

    Vad de flesta inte vet om är att det finns 3 lakritsbutiker i Stockholm, den tredje är Hållplatsens T & T på Folkungagatan 112/södermalm. Vi gör inte så mycket väsen av oss. Butiken är specialiserad på saltlakrits från hela världen. Självklart har vi sötlakrits och pulver mm.
    Vi kommer att komma på pressvisningen och ställa ut under Lakritsfestivalen. MVH Lasse & Maria http://www.lakritshandel.se

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: