Januarifilmer

Rekomenderas

Nu är jag ingen riktig recensent men tänkte att jag kunde tipsa er alla om 3 filmer jag tyckte riktigt bra om som sågs i januari.

Easy A (2010)

Lättsmält ironisk komedi om tonårsproblem, underhållande, feel good, skön humor och perfekt tidsfördriv när man inte är ute efter något seriöst och tungt. Inget jag skulle tipsa mina föräldrar eller syskonbarn om dock, kanske för grovt språk för det? Fast jag är ju en liten moraltant..

Lyckan, kärleken och menningen med livet (2010)

Helt enkelt underbar, romantik, drama, vackra naturer, vackra män och underbara Julia. Behöver jag ens säga att det här är en “tjejfilm med stort T”? Gnälliga/ ej förstående livspartners hålles på avstånd..

The Tourist (2010)

Romantik, äventyr, action, nonstop av Angelina* & Johnny*. Funkar för hela familjen, helt enkelt väldigt sevärd.

Bottennappet i Januari:

 

Due Date (2010)

Kanske uppskattas av tonårskillar – män med för mycket barnasinne? Det här fungerar inte alls på mig, jag gick ifrån mitt i filmen – det händer inte ofta.. UNDVIK!!!

* Edit: trött hjärna, tänker en sak och skriver något helt annat..

About

4 Comments

 • Linda februari 3, 2011 at 11:39 Reply

  Du menar Angelina och JOHNNY va? 😉 Tack för filmtipsen dock!! Har bara sett den med Julia Roberts och den var verkligen bra!!

 • Helen februari 3, 2011 at 12:16 Reply

  Trött hjärna, får inte ordentligt med sömn för tillfället 😉 Har rättat till nu, tack för hjälpen! Jag älskade verkligen Julia filmen, oddsen är höga för att den hamnar i hyllan på blueray för att njutas av många gånger..

 • Jenny Sjöberg februari 4, 2011 at 08:58 Reply

  Jag “köar” på Lyckan, kärleken och meningen med livet hos Lovefilm, den skulle släppas snart… Tror också att den är bra!

 • Helen februari 5, 2011 at 10:25 Reply

  Hoppas du tycker lika bra om den som jag Jenny!

Leave a Comment

%d bloggare gillar detta: