Inspirationskälla Melissa McCarthy #melissamccarthy #sookiestjames #molly

Gilmore_Girls,_Sookie_St._James

melissa mccarthy

Vacker, begåvad, rolig, plus size och lika lång som jag är Melissa McCarthy, eller som hon för evigt kommer heta i min skalle – Sookie! Sookie StJames i Gilmore Girls var den första plus size kvinnan som jag sett upp till, det fanns inte så många på ”den tiden” i början av 2000talet.

Och har ni missat serien Gilmore Girls som är en av de bästa serier som finns, så bara måste ni försöka hitta den. Den är smart, rolig, underbar dialog och väldigt ”spot on”, historien kretsar kring Lorelai och Rory. De lever i en idyllisk liten amerikansk småstad, Loreli fick barn tidigt och är ensamstående mamma till Rory. Det är familje komplikationer, kärlek, humor, värme och en riktigt bra serie.

Sookie / Melissa är skälet till att jag började se serien Mike & Molly, som jag hade höga förhoppningar på men som tyvärr efter tre säsonger börjar kännas ganska trött och på tomgång. Så därför är jag glad Melissa äntligen fått en filmkarriär så man kunnat få njuta av henne mer! Lite osäker på vad filmerna heter på svenska (om de är översatta) men jag rekomenderar er att se Identity Thief, The Heat och Tammy.

About

4 Comments

 • Anna januari 21, 2015 at 11:11 Reply

  Åh, kul att du också gillar Melissa McCarthy! För det gör jag med! 🙂 Hon är en sådan härlig personlighet, fantastisk skådespelerska. Så söt & smilgroparna ska vi inte heller glömma.
  Har dock inte sett Gilmore Girls, eller jo kanske ett par avsnitt. Hon var lite smalare tror jag. Mike & Molly har jag inte sett.
  Däremot har jag sett Melissa i flera filmer, Identity Thief (min favorit) , Bridemaids, Heat (älskar den, Sandra & hon var kanon med varandra ) , Tammy har jag inte sett.

  Kolla gärna in Youtube : Skriv så här : Melissa McCarthy signing autographs . Kommer upp en massa, där ser man att hon verkligen tar sig tid att signera, prata med fans & fotar med dom. Inte många som gör det 🙂

  Fina bilder du lagt upp på henne.

  • Helen Holmberg januari 23, 2015 at 14:08 Reply

   Melissa är en favorit sedan många år, hon variera rätt mycket i vikt under Gilmore Girls. Skönt att fler än en själv har viktproblem, eller kanske inte skönt men hon känns mer ”riktig” än alla dessa stjärnor som konstant är perfekta.

   Hon var även med i Samantha Who, tänkte se den serien härnäst för jag har faktiskt missat den. Vad kul att du gilla Tammy, det är en av mina favoriter av de nyare filmerna!!

 • Anna januari 21, 2015 at 22:13 Reply

  Tack vare ditt filmtips, så var jag tvungen att se Tammy i kväll! Gu vad jag skrattade mycket , jäkla bra & rolig underhållande film!! Jag blev glad & snopen att Susan Sarandon (min favvo skådis) är med, hon var suverän som mormor!

 • CG januari 23, 2015 at 22:31 Reply

  Denna underbara plus-kvinna är så vacker o en förebild! Började gilla henne när vi började kolla på Mike & Molly, har även sett henne i Tammy o Heat o de andra filmerna. SÅ bra!!

  /C

Leave a Comment