Illidan Stormrage och Bacon BBQ

Helen J Holmberg - den laktosfria & allergivänliga bloggen. Besök på Sci-Fi mässan i Malmö 2008
Spenderat dagen med sambon ute på små äventyr efter en väldigt seg start imorse.. Inte bra att sova oroligt, låg och drog mig i sängen länge tills sista sekund sen stressa för att komma iväg 🙂 Gjorde en dags utflykt till Malmö för att gå på SciFi mässa, kanske inte vad jag har på 10 saker att göra före jag dör.. Men alltid kul att se om det kommit några nya roliga Harry Potter & WoW saker. Tycker faktiskt om annat också, men dom ligger mig närmast hjärtat.

Solen sken och det var en underbar eftermiddag när vi lämnade Helsingborg, i Malmö däremot var det ganska grått och efter ett par timmar på mässan där vi bland annat sprang på Sofie & Magnus samt Jocke så hade himlen beslutat sig för att det skulle va regn.. Nästan så man ville gå tillbaka in i myllret och trängas med alla människor, istället tog vi bilen och efter några felkörningar hittade vi rätt… Geografi kunskaperna över Malmö är inte dom bästa trots att jag både bott där och jobbar där numera, ja ja skäms på mig (finns kartor och gps maskiner ;).

Hungriga som vi var slängde vi oss över de rykande vitlöksbröden med glupsk aptit medan tankarna vandrade till vad iaf jag sett på mässan.. Ganska otroligt att så många kommer för att kika på en så liten mässa, det är dessvärre en ganska pyttig mässa och utställningarna är ärligt talat inte mycket att hurra över, och gästerna.. hm.. ligger väl lite på B listan. Men det är ganska myssigt lalla runt där och kika på allt skumt dom hittar på, man blir lite nostalgisk när man ser alla StarWars gubbarna man lekt med som liten, hihi och Mr Falcon Crest som Mr M kallar han för såg ju rätt skaplig ut med tanke på hans ålder så jag hade en ganska trevlig eftermiddag faktiskt! Skulle gärna sett mycket mer WoW saker.. men men.. blev ju en Illidan åt Mr M som står över hans dator, köpte faktiskt en åt min bror i försenad födelsedagspresent också (bild finns på Mr Ms blogg).

Just det provade en ny pizza på Pizza Hut, stort steg för Helen att frångå den typiska Forrest utan svamp aka Vesuvio.. Blev en Bacon BBQ, grymt gott faktiskt.. Efter en vecka utan några smaklökar och med fruktansvärd tandvärk avnjöt jag varenda tugga tills jag trodde jag skulle spricka (tur jag inte kör bil.. kunde sitta och smälta maten i lugn och ro)..

Passerade mamma & pappa på vägen hem, usch tycker så synd om dom. Fått omgång 3 av strul med den förbannade källaren, fukt i gillestugan under trägolv.. Mindre kul, allergi mätaren i en slog ut direkt.. Men stannade någon timme iaf och hann provköra nya Age of conan som kommer om några månader, om det nu hinner ut i tid! Till mitt förtret fastnade jag direkt för spelet..

Tack för en underbar dag älskling!

About

2 Comments

  • Element Five april 6, 2008 at 08:36 Reply

    La en länk till även din blogg 🙂 Oh oh först WOW och nu Age of Conan hehe farligt farligt!

  • Helen april 10, 2008 at 18:23 Reply

    Tack! Tror jag länkat till din blogg också och ev forumet, har jag inte så fixar jag efter denna post.

    Jo du! Conan verka riktigt kul när jag testlira det 🙂 Inte för jag hinner med så mycket spelande just nu.. Men drömma går ju!!
    Ang din hemsida, har lite ide torka & energi brist angående skrivbordsgeneralen, loggan är jag nöjd med men resten är jag fast på 🙁

Leave a Comment