Godare med gas veckovinnare!

Veckovinnare i Godare med gas tävling

I våras fick jag en inbjudan att vara med i en recepttävling från Stockholm Gas, jag tänkte varför inte och skickade in det godaste receptet jag har lärt mig – mammas slottsstek (recept länk)! Tydligen så gillade även juryn det (Paulo Roberto, Melker Andersson + Stockholm gas), för jag har blivit utvald till en veckovinnare!!

Bara några dagar före min födelsedag fick jag ett mail om att jag vunnit, men ni vet hur det är – det kändes för bra för att vara för sant så har inte velat säga något. Men idag dök det upp ett paket i brevlådan, ett brev och presentkort till ett värde av 2500 kronor.

Veckovinnare i Godare med gas tävling

1000 kr i presentkort på valfria restauranger i GruppF12 (hemsidelänk)

Grupp F12 är namnet på en restaurangkoncern i Stockholm & Åre; * Fredsgatan 12, F12 Studio, F12 Terrassen & F12 Sommarcafé * Smak * Grill® * Trattorian & Pontonen * Orangeriet * Brasserie Le Rouge & Le Bar * Fjällpuben (Åre) * Miss Voon * Köttbaren * Vigårda & Lilla Vigårda

Le Zie - Paulo Robertos italienska serie, mina fina tävlingsvinster från recepttävling med godare med gas, Stockholms gas

Från Paulo Robertos egna märke LeZie (hemsidelänk) som är italienska delikatesser och köksserie;

Extra Virgin Olivolja
Samtliga oliver är plockade för hand på böndernas egna gårdar och framställningen sker på gammaldags vis, utan kemiska tillsatser. Till skillnad från storproducenterna plockas oliverna redan i mitten av oktober, vilket bidrar till en härligt pepprig, intensiv och fyllig smak.

Ostrivare i oljad valnöt
Ostrivaren är tillverkad av amerikansk oljad valnöt, med rivjärn av rostfritt stål och lådknopp i mässing. 

Fintandade köttknivar- 6 st
Fintandade köttknivar med handtag av rosewood* och nitar i mässing. Det rostfria stålet är av högsta kvalitet och går under benämningen 5CR15MOV. Den fina tandningen gör det lätt att skära i köttet utan att ”förstöra” snittytan.

Handgjord italiensk pasta
Pastan tillverkas hos familjen Dápuzzo i Gragnano (Italien) som har handgjort pasta sedan 1848. Traditionen lever kvar och pastan tillverkas än i dag för hand och lufttorkas på gammaldags vis. Därför är det kanske inte så konstigt att den klassas som den bästa i världen. Pastan finns i fem olika sorter: Ferrazzzuoli, Mezzi Paccheri, Linguine, Bombolotti och Rigatoni

Nu behöver jag bara besöka Stockholm för att hämta ut och äta upp mina vinster 😉 Är en väldigt lycklig tjej idag, trots att vi håller på att röja i lägenheten för att möblera om..

About

2 Comments

 • SusLotus juli 9, 2013 at 03:40 Reply

  Stort grattis till dig från mig!
  Fina blomsterbilder också.
  Ha en fin tisdag!
  Kram

  • Helen Holmberg juli 9, 2013 at 13:33 Reply

   Tack!! Detsamma till dig <3

Leave a Comment