Första advent

Mammas handgjorda julkort - Helen J Holmberg blogg

Hoppas  ni har en fin första advent, ska nog faktiskt ta och sätta upp vår plastgran idag! Den här veckan har verkligen gått i städ- organisations- pyssla med lägenheten (och spela spel). Nu är bara köket och badrummet kvar på städlistan – SÅ skönt!!! Kan snart ta kameran och filma ett varv i lägenheten, ska bara julpynta lite till. Till och med garderoberna har det röjts i, sambons med och han gjorde det själv!! Helt otroligt.. Kök och badrum får dock vänta till en annan dag, orkar inte mer nu!!

Har tom farit fram som en ”virvelvind” i trapphuset idag; dammat väggar, tak och våttorkat golvet. Behöver damma/torka fönsterkarma, räcket i trappan men efter att ha våttorkat trapprackaren så blev jag snurrig i huvudet så det får bli senare idag. Känner mig superduktig! Hade tänkt att advent pynta i vårt trapphus, alltså vi får hyresavdrag för att pyssla om trapphuset om ni undrar om jag slått roten. Har inte tittat så noga tidigare men har sett adventsljusstakar i skrubben, tänkte koppla in dom när jag ser att ALLA fattas glödlampor – touche!

Så den där stormvarningen i södra Sverige är alltså jag 😉 Har virat in de två första julklapparna också, woohoo! Så nu vet ni varför jag varit så tyst. Just det, julkortet har min fina duktiga mamma gjort åt mig för något år sen 🙂

About

No Comments

Leave a Comment