Filmkväll med 2x Daniel Radcliffe #film #filmkväll #whatif #harrypotter

image

what_if

Var väldigt trött i lördags med bråkig mage, så blev kort besök hos föräldrarna där bror R & barn bott under deras Skåne besök. Ont så jag knappt kunde stå upp, var skönt krypa upp i soffan och ha filmkväll. Såg fjärde Harry Potter filmen, den flammande bägaren. Vi tar oss sakta igenom filmerna i år, maken jobbar hela tiden känns det som just nu. Dumma mellandagsrea!

Efter Harry Potter filmen valde jag att själv se på ytterligare en film med Daniel Radcliffe. Har velat se What if ett bra tag nu, alltid svag för romantiska komedier. En riktig bedårande Feel-good film, klart sevärd och även maken som slötittade på delar av filmen tyckte den var underhållande.

Även om det är svårt att tänka bort att det inte är Harry Potter..

Tyvärr fortsatte magen att bråka med mig resten av kvällen och natten. Vågar inte ta något starkare än panodil längre eftersom det försämrar magen, tala om ond cirkel. Till slut stod jag inte ut med värken och tog en diklofenak, slocknade inom en halvtimme och sov som en stock i sju timmar sen. Så skönt få sova! Diklofenak är inte heller bra när man har problem med magen, men hoppas en gång inte ska vara så farligt.

About

No Comments

Leave a Comment