Filmkväll igen!

  

Blivit helt beroende av headweb, dags för ännu en skön filmkväll i soffan med trasiga foten högt. Blir How do you know ikväll och härom kvällen blev det Pappa på burk (Jennifer Aniston, sevärd!).

Enda minuset med headweb är att du måste bli medlem och att filmerna kostar, men har samlat några koder åt er som jag hittat på smartson och bloggar. Kan ni prova på hemma, koppla datorn eller använd playstation 3 och streama filmen via tv:n. Fungerar superbra!!

K4M6X8A3P giltig t.o.m 17 juli (imorgon mao)

R7W4G8C2XD giltig t.o.m 1 augusti

Nes11 gilitig t.o.m okänd

Filmerna sorterad i prisordning stigande, dvs alla gratis filmer först! Går även att gå in under kategorier och sortera i stigande prisordning, om man inte vill bläddra igenom ALLA filmsidor för det finns många.

http://www.headweb.com/sv/5906/filmer?orderBy=6

About

2 Comments

  • Linda juli 16, 2011 at 20:59 Reply

    Hihi vi har samma smak i chick flicks 😉 Såg den i förra veckan tror jag. Men jag får fortfarande inte Magnus att se såna filmer med mig…. Igår kompromissade vi och såg Matt Damons senaste (har glömt vad den hette). Bra var den i alla fall 🙂 Ikväll återgår jag dock till mina chick flicks och ser en film som heter: ”when in rome”. Ha en trevlig kväll! Kram

  • Anna juli 16, 2011 at 22:17 Reply

    pappa på burk är riktigt rolig. Trodde inte den skulle vara så bra men den fick godkänt här hemma

Leave a Comment